Collecting: Inspired by..

Hejsan! Just nu tänkte jag meddela att från och med idag har jag börjat samla på "Inspired by.." kläder. Öppnade idag ett collectorrum på övervåningen, och där tänker jag ha mina samlar kläder. Jag kommer dock inte vara nån "desperat" collector, tänker bara köpa det då jag hittar något jag har råd med, alltså under 100 starcoins. Om du har något, kontakta mig! Änsålänge har jag inte så himla mycket, men 2 väskor, 2 kavajer, 3 par skor och 3 klänningar är väl inte så dåligt?

Gjorde om "Shake it Up" Interioren, väggarna är ju superfina. Förutom golvet och den enorma skylten som jag täckte med mattor och hyllor.

För övrig så kommer jag inte vara hemma imorgon, jag och syrran ska ut på shoppingrunda med bilen. Därför kommer det inte vara någon uppdatering imorgon.. Fast jag kanske kan fixa något/några tidsinställda inlägg, det vore inte så dumt.

Höres!


New In; Poppy's Ballerina Flats m.m


Kollade in starbazaar idag på morgonen efter frukosten och hittade dessa tre grejer. Starbazaar börjar bli ganska jobbigt, man måste leta förgäves för att hitta något. Men idag hittade jag det här och blev ganska överraskad. Byxorna, Button Pocket Skinnies från Bisou hittade jag för bara 28 starcoins då ordinariepriset var 60 starcoins. De beige skorna, Misty Grey Platforms också från Bisou hittade jag för bara 8 starcoins! Ordinariepriset var 50 starcoins. Sist men inte minst hittade jag Poppy's Ballerina Flats från Mortal Kiss för bara 27 starcoins! Ordinariepriset var 50 starcoins. Dem är jag nog mest nöjd med.

Åh! Det bästa på länge!


Gratis Monster High skor!

Nu kör jag för första gången ett gratissaker inlägg. Obresvera att jag inte kommer skriva om allt som går att få gratis, bara det jag tycker är fint och värt att "ta". I alla fall. Nu kör vi!

För att få dessa sypersnygga skorna ska du:
1. Gå till http://goproxing.com
2. Sök efter stardoll.com och logga in
3. Sedan söker du i proxyns egna adressfält:
www.stardoll.com/en/do/campaign/monster.php?watch=5
4. Logga ut
Klart!


Moschino Tribute


Kläderna var väl okej.. Dyrt igen som vanligt, och blev inte så imponerad. En del kläder var helt okej. Vad tycker ni?


Dagens outfit 110722

(förlåt för asdålig uppdatering. Jag är på semester och känner inte riktigt för att sitta och uppdatera hela dagarna...)


New In; Baroque Bow, Firefly Evening Dress m.m


4 nya grejer och jag är pank! Men det var det värt. Är verkligen supernöjd med allting, har letat efter de två starbazaar-grejerna aslänge. Baroque Bow vet jag inte hur länge, flera år typ, och äntligen blev den min! Jag betalade 28 starcoins med är nöjd som bara den. Tröjan fyndade jag för 50 starcoins, alltså ordinariepriset. Den är från Folk, som jag inte gillar så mycket i allmänhet, men den här var ju helt sjukt fin. Idag tog jag också en look i nya Sea of Stars, och hittade dessa superfina leggins och den skitfina klänningen! Priset var ju superkonstigt, jag undrar om det inte kommer ändras så småningom. Legginsen för 11 starcoins och klänningen för otroliga 26 starcoins! Jag undrar hur stardoll tänkte... Men det är ju bara bra! Nu är jag pank på tre starcoins och har lovat mig själv att inte köpa nånting på typ 3 dagar... Måste få råd till rummet som är i full rulle som snart ska öppnas...

#NatashaLillan


4500 Starpoints!

Glad Chey! Såg nyss att jag har hela 4509 starpoints! Så gick till starpointsidan och kollade in vad jag hade fått:

Hmm... Inget jag skulle köpa direkt. Väldigt fin och så men passar inte in till min svit. Hästen kostar 200 starcoins, och vingarna 100 starcoins.

Dagens outfit 110720


New In; Poppy's Satchel m.m


Senaste dagarna köpte jag dessa snygga grejorna. Shortsen från Evil Panda, halsbandet likaså. Väskan från Mortal Kiss. Halsbandet kostade 10 starcoins, innan 20, väskan 57 starcoins, innan 60, Shortsen 40 starcoins, innan 50.

Supererbjudande


Nya Killah


Fick ett mejl. Har helt ärligt aldirg typ lagt märke till denna butiken, det har liksom vara varit där utan att jag riktigt brytt mig. Kollade i alla fall in butiken för skojs skull, och blev helt ärligt inte särskilt imponerad. Kläderna är dyra och värda sitt pris, de är ju dyra. Inte så himla välgjorda heller, så det var inte någon höjdare direkt.

Mysko: Pretty n'Love @ JCPenney

En konstig grej hände idag... Jag gick in i starplaza idag och kollade i skyltfönstret och såg att det fanns ett skyltfönster för det nya PCSenney @ Pretty n'Love.  Jag kollade in och hittade en fin T-Shirt för 50 starcoins och köpte. Kollar i sviten och ser att ja, där står en fin påse.


Men nu, senare ikväll går jag in i starplaza och ser att skyltfönstret inte finns kvar, och ser också att det inte finns någon butik heller... Så jag var nog en av de enda som köpte de i förväg... Men det betyder att butiken kommer snart!


Cool Svit: Malgosia245

Såg på startsidan några dagar sen: Dream Sutie: Malgosia245. Tänkte att jag skulle ta en titt, men det blev helt enkelt inte av. Senare den dagen fick jag ett mejl av Wican (BFF) om att jag skulle kolla in den. Ja, jag dog lite när jag såg den fantasktiska sviten! Värt att ta en titt, så här kommer ett smakprov.


New In; Neoprene One Piece & Digital Watch


Dagens shopping i starbazaar. Bodyn fick jag till ett riktigt fyndigt pris! Endast 16 starcoins för den, man brukar hitta den för minimum 50 starcoins som också är ordinariepriset. Klockan köpte jag mest för skojs skull, fast den kommer öka med värdet så småningom skulle jag gissa. Den fick jag för 13 starcoins, med ordinariepriset 20 starcoins. Det kanske inte blev så mycket idag (det kan hända att jag köper över 20 plagg på samma gång, men då har jag bara tur), men nöjd är jag i alla fall och det är väl det som är viktigast.


Dagens Outfit 110716


Hiss och Diss


Nu kör vi igen!

DAGENS HISS:

Steeltoe Platforms
från Evening Falls. Jag dog lite när jag såg dem, tycker att de är så jäkla snygga (ursäkta språket)! Åh, jag vill bli superstar... Jag har 30 stardollars (ja, jag erkänner), så skulle lungt köpa ett par. Det enda som är dåligt är att de kostar väldigt mycket och att de är för superstars.

DAGENS DISS:

Stackarna som aldrig tog de gratis!
Dotted Hotpants kunde man få gratis nån månad sen, och nu har de kommit till starplaza (med ett annat namn)! Riktigt dyrt dessutom. 9 stardollars för överdelen och 90 starcoins för nederdelen. Man kunde fått båda gratis ett tag sen. Detta tycker jag är dåligt av stardoll, ett bra sätt att få folk att spendera onödiga pengar. Forstätt inte så stardoll!


Svar på tal:


Svar: Klart jag kan!

Okej. Jag ska försöka göra steg för steg så att det går att visa bra.

STEG ETT.
Först så går du ju såklart till starbazaar. Man öppnar söksidan till höger och väljer typ av söksätt, "färg", "typ" eller "märke". Jag brukar oftast välja "märke" eller "färg". Om man väljer "märke" kan man inte få fram något ovanligt märke som Mortal Kiss, Moodie Wear, OTTO m.m. Så om man vill ha något av de ovanliga märkena är det bättre att oftast gå på "typ" eller "färg".


STEG TVÅ.
Välja vilken prisklass man vill att kläderna ska kosta. Välj aldrig överdrivet lite, men välj alltid från 2 starcoins/stardollars. Om man är beredd att betala lite mer så kan man välja en summa från 2 stardollars/starcoins upp till ca hälften av det du har eller mindre. Ett tips är att aldrig ta 100 eller , för då kommer det bara upp dyra grejer för 40-100 starcoins/stardollars(men om man är beredd att betala det är det ju bara bra). Så välj oftast i prisklassen 2-30 eller 2-25 så kommer det upp billiga grejer(fynd) och saker som kostar runt 20-25.


STEG TRE.
Glöm såklart inte att affär/färg/typ!

STEG FYRA.
Du får klicka runt ett bra tag, men man måste ha tålamod. Det kommer alltid upp nåt, om det inte gör det är det bara en dålig dag. Kolla ofta på helgerna då folk sitter mycket vid datorn (funkar för mig i alla fall).

Jag hoppas att du blev nöjd med svaret, det känns som om jag har förklarat ganska bra.
Lycka till!


Ny butik:Tiptoe


Nu kan man styla fötterna också! Coola tatueringar och tillbehör finns att köpa, men bara för superstars. Vad tycker ni om dem?

Det kom en spoiler några dagar sen om detta, och efter namnet var det nästan uppenbart att det var tånaglar det handlade om. Men om händerna kom så kommer också fötterna!
#NatashaLillan


New In; Joker Bow m.m


Jag har länge letat efter Joker Bow från tingeling, och äntligen hoppade den upp i starbazaar! 22 starcoins betalade jag. Riktigt nöjd! Väskan fick jag för 3 starcoins och sjalen för 6 starcoins. Älskar att fynda!

Hiss och Diss


Nu börjar vi med hiss&diss på bloggen. Roligt!

DAGENS HISS BLIR:

Wild Candy!
För att jag tycker att kläderna är väldigt välgjorda och snygga och kanske är snäppet dyrare, men verkligen värda pengarna, plus att nästan alla plagg är för starcoins!

DAGENS DISS BLIR:

Alla tribute-butiker. Jag tycker att kläderna är snygga och välgjorda, men lite för dyra och att de bara är för superstars. Stardoll kan väl i alla fall göra att bara en klänning/väska kan vara för alla andra på stardoll i varje butik, det skulle inte skada, eller hur?

Nå, tycker ni att jag ska fortsätta med hiss&diss? Det verkar som en kul grej. Kommentera!

#NatashaLillan


Lanvin Tribute

Fick ett mejl några dagar sen...

Lanvin Tritube på stardoll! Lanvin har ju gjort kollektioner för h&m förra året till exempel. Jag blev i alla fall lite sugen att kolla vad som fanns och blev ganska imponerad. Tycker verkligen om dem. Vad tycker ni?


Svar på tal:


Svar: Nope, det är kajalpennan som är superkonstig och man kan inte få en fin makeup... Man kan måla över hela ögat och det blir helt fyrkantigt! Prova själv...


Dagens outfit 110711


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0