Nytt till Samlingen: Candi's Galliano Inspired Shoes


Jag blev så himla glad igår, halv tolv när jag hittade dessa skitfina skor från Mortal Kiss! Endast 40 starcoins och så j*vla fina! Satt sen och klickade på "Spara Svit" en miljard gånger, och satt och kollade på dem och väl så himla nöjd.

I övrigt kom jag hem nån timme sen, köpte lite smågrejer. Vi höres!


New in; Sassy Belt, Bow Necklace m.m


Nytt som jag köpt... Hittade supermycket denna gången, skitbilligt. I alla fall. Maroon Silk Traditinal Dress får man gratis i ramadankalendern. 0 starcoins för den. Den lilla klänningen, Ruffled Damask Dress från WoW (Windows on the World) för 15 starcoins i den nya kollektionen som kom idag. Den blåa väskan, Embellished Oval Purse för 6 starcoins, den är så fin! Stövlarna från Barbie-kollektionen, Sassy Boots, för otroliga 8 starcoins! Den röda topen, Flouced Blouse från Pretty n' Love för bara 7 starcoins, har bara sett en massa för 100-150 starcoins! Mustard Box Messanger från Fudge för bara 15 starcoins, älskar den! Sist men inte minst, Heart Belt från Pretty n' Love för bara 6 starcoins.

Nytt till Samlingen: Turban inspired by Carin Wester


Kollade i starbazaar och tänkte: Något nytt till samlingen min! Men hittade inget.. Eller, hittade ett halsband som var ganska fult för 24 starcoins, men köpte inte. Så gick in till Windows on The World och satt där i 100 år och funderade på vad jag skulle köpa, haha... Men det blev till slut en svensk designer, Carin Wester och hennes turban, lite småkul. I alla fall så kom det en ny liten grej till samlingen.. Som ni ser är det ganska mycket i samlingen som jag hittade i min garderob, plus att jag köpte de ljusblåa skorna i starbazaar.. Det är roligt att samla på något!

Gratis Interior!

Det bästa som händer! Jag älskar gratis interiörer!

För att få denna interiören ska du:
1. Tryck på denna länken: http://www.stardoll.com/sv/starplaza.php?startItemIds=34140
2. Lägg interioren i varukorgen och tryck på "köp".
3. Klart!


New in; Sassy Belt, Bow Necklace m.m


I förrgår kväll när jag satt i sängen och kollade på James Bond kollade jag in starbazaar och hittade dessa grejer. Skorna blev jag skitirriterad för, hittade sedan samma för 27 starcoins. De kostade 60 innan. Sassy Belt från Barbie-affären är ett riktigt fynd, barbie kostar ju en förmögenhet annars. Har har för övrigt också en clutch som jag köpte i starbazaar för 11 starcoins och en klänning som jag köpte direkt från butiken för 6 eller 7 stardollars (på den tiden). Och så köpte jag en Front Row grej, alltså halsbandet som inte var superfint, men helt okej. Och det var Front Row också. Det kostade i alla fall 50 starcoins innan.


Ny butik: Kitsch

Lite efter, jag vet, har inte hittat bilderna på datorn förräns nu..)
Tycker att denna stilen inte passar in i min svit längre.. Den är cool och så men går inte att blanda men nån annan stil (tycker jag). Men det är roligt att de fixar butiker till inredning också, man får ju en massa inspiration och så. Go on stardoll, go on!


RSS 2.0